ArtWeb.shop

Platform van creativiteit en kunst

Even voorstellen

Cor en Trudy Schaap
ArtWeb.shop
Katwijk aan Zee
Tel. +31 (0)6 145 150 04

ArtWeb.shop is een initiatief ontstaan vanuit het bekijken en verzamelen van kunst, met een voorliefde voor de impressionistische schilderkunst van de Leidse en Haagse School. Later is de interesse verbreed. ArtWeb.shop wil vooral originele, beeldende kunst en het creëren daarvan promoten. Met de nadruk op exclusief en origineel. De webshop omvat werk uit eigen collectie en schilderijen van derden. De schilderijen in het overzicht weergeven slechts een klein gedeelte van het totale aanbod. De collectie zullen we geregeld actualiseren.

De schilderijen zijn in een goede staat en voorzien van een echtheidscertificaat opgesteld door een beëdigd taxateur. Een aankoop via de webshop is bij verzending (PostNL) standaard verzekerd tot een maximum van € 5500. Binnen alle voorzorgsprotocollen worden aankopen binnen Nederland persoonlijk bezorgd. Via de webshop verkopen en bezorgen wij nu nog uitsluitend in Nederland, maar op aanvraag zijn er meer mogelijkheden. Bij interesse of vragen staan wij u graag te woord. Persoonlijke service staat bij ons voorop.

ArtWeb.shop koopt schilderijen in en/of wil schilderijen via haar platform aanbevelen. Ook voor schoonmaken en restaureren van schilderijen kunt u bij ArtWeb.shop terecht. ArtWeb.shop draagt oude beroepen zoals de ambachtelijke lijstenmakers een warm hart toe. Een mooi schilderij verdient een handgemaakte lijst. ArtWeb.shop levert en restaureert handgemaakte lijsten.

Wij wensen u vooral veel kijkplezier op ArtWeb.shop.
Geniet van originele kunst!

Cor en Trudy Schaap

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.